Bor Özel Eğitim Anaokulu
MEHMETÇİK MAH. ŞEHİT HASAN TUNCEL CAD. NO 30 BOR / NİĞDE

VİZYON

Tüm engelleri kaldırarak, özel eğitime ihtiyaç duyan okul öncesi öğrencilerimiz için özel eğitimde ön yargıları, sınırları kaldırıp yenilikçiliğin ve değişimin öncüsü olarak; Niğde ilinde ve Türkiye genelinde saygın, örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Özel Eğitime ihtiyaç duyan okul öncesi öğrencilerinin eğitim programını, çevre faktörlerini dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak. Kendi bireysel gelişimlerine uygun olarak, olumlu davranışlar geliştirebilen ,kendi öz bakım becerilerini gerçekleştirebilen, sosyal hayata dahil olabilen ,yaşantı zenginliği sunularak farkındalığı artan bireyler yetiştirmek temel görevimizdir.

NORMAL

DERS BAŞLAMA 09:00 DERS BİTİŞ 14:00

VAR

İL MERKEZİNE: 14 km İLÇE MERKEZİNE: 3 km

İLÇE MERKEZİ

Diğer Hususlar

Özel eğitim gereksinimli öğrencilere eğitim-öğretim hizmeti veren resmi okul öncesi eğitim kurumu.